Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Rekordman Kolář jistí záda čtveřici nažhavených pronásledovatelů

Praha

Znovu dokázal, jak důležitý pro obhájce titulu je. Brankář Slavie se hned v prvním zápase po koronavirové pauze zapsal do historie. Ondřej Kolář nechybí v ideální sestavě 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Hned čtyři zástupce má v jedenáctce Plzeň, která s osmibodovou ztrátou čeká na jakékoliv zaváhání sešívaných.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Gólman Slavie vychytal v Mladé Boleslavi 17. čisté konto v ligovém ročníku. Vyrovnal tak dosavadní rekord jabloneckého Zdeňka Jánoše a sparťana Petra Čecha, navíc má Kolář spoustu času, aby se v čele historických tabulek osamostatnil. Dalším klíčovým mužem červenobílých byl záložník Stanciu.

Plzeň ovšem na Spartě nezaváhala a dál se za Slavií drží. Viktoria se mohla opřít nejen o střelce gólů Kalvacha a Beauguela, ve formě byli i kapitán Brabec či Kovařík.

Klokani se blýskli kanonádou proti Teplicím, nebezpečný byl Pulkrab a fotbalovou dlouhověkost znovu potvrdil Jindřišek. V Jablonci sice zlobil zlínský útočník Janetzký, navrch však nakonec měli domácí, jimž výrazně pomohli Holík a Pleštil.

Reklama