Hlavní obsah

Souček ukončil karanténu a dorazil za Spartou. Postel mu hlídal gólman

Slávisté svého Součka povýšili až do Premier League. Jejich rivalové z Letné si rychle také jednoho pořídili. Samozřejmě jmenovce slavnějšího Tomáše. Filip Souček během středy dorazil do rakouského Bad Kleinkirchheimu, kde jsou fotbalisté pražské Sparty na soustředění. Jen o úvodní den tak přišel kvůli karanténě, kterou musel prodělat ještě v závěru svého hostování v Opavě.

Foto: sparta.cz

Filip Souček už je v Bad Kleinkirchheimu, kde zkusí zabojovat o své místo ve Spartě.

Článek

Souček ukončil karanténu a dorazil za Spartou. Buďte v klidu, sešívaní, nejedná se o čerstvě korunovaného držitele českého Zlatého míče.

Sparta koupila mladého záložníka Filipa Součka již v únoru, na jaře ho však ještě nechala hostovat v mateřské Opavě.

Letní nástup na Letnou se mu tak zkomplikoval. V době, kdy vítěz domácího poháru zahájil přípravu, byl ještě Souček spolu se Slezany v karanténě. Kvůli jednomu pozitivnímu nálezu koronaviru v kádru Opavy se nedohrála minulá prvoligová sezona.

Foto: sparta.cz

Filip Souček už patří Spartě.

Jakmile dvoutýdenní karanténa skončila, Souček vyrazil do Rakouska.

„Loučí se středopolař Filip Souček, jenž odcestoval na soustředění s pražskou Spartou. O jeho případném pokračování v Opavě se ovšem bude jednat," avizují Slezané na svém webu.

Souček se Spartě upsal do konce roku 2023. Během středy se už hlásil v Rakousku, kde mu volnou postel u sebe v pokoji hlídal brankář Milan Heča.

Pražané hrají ve čtvrtek od 17:30 v blízkém Slovinsku u známého jezera Bled přípravný duel s ND Gorica.

Reklama

Související témata: