Hlavní obsah

Studený pot a pak černo. Rosa popsal svůj kolaps

Praha

Přestala mu proudit krev do hlavy a malér se dostavil okamžitě. Všechny kolem sebe řádně vyděsil, protože málem omdlel v přímém televizním přenosu. Antonín Rosa, spolukomentátor přenosu z pátečního ligového zápasu Slavia - Teplice na O2 TV Fotbal, ještě před začátkem utkání skončil v péči lékařů. Vyšetření v nemocnici naštěstí žádné vážné komplikace neodhalilo.

Foto: O2 TV Sport

Antonína Rosu (vlevo) musel po jeho mrákotách v přímém přenosu dostat na nohy kolega Petr Svěcený.

Článek

Jen málokomu se podaří omdlít v přímém přenosu. Antonínu Rosovi se podlomila kolena a málem spadl. Zachytit ho musel kolega Petr Svěcený, který prokázal velkou duchapřítomnost.

„V pořádku? Jsi v pohodě? Je to dobré?" zajímal se Svěcený.

Rosa se sice zase postavil, ale po náhlé indispozici v pohodě rozhodně nebyl.

„Přivolaná ambulance odvezla Antonína do nemocnice na vyšetření, do sanitky došel sám. Věříme, že bude v pořádku," uvedl tiskový mluvčí televizní stanice David Solnař pro Sport.cz.

Hrozivá chvilka má šťastný konec. Spolukomentátor již během soboty může všechny vystrašené a vyděšené známé i diváky uklidnit.

„Jak asi někteří víte, včera se mi stala nepříjemná věc ve studiu O2 TV Sport. Podle doktorů sehrálo roli více faktorů. Málo tekutin a cukru v těle, stání na jednom místě," vysvětluje Antonín Rosa na twitteru.

„Člověku prý přestane proudit krev do hlavy a je to. Já cítil, jak mě polil studený pot a pak už černo!" líčí své pocity.

Je vděčný všem kolegům, kteří mu okamžitě pomohli.

„Chci poděkovat zejména Petrovi Svěcenému, jak mi pomohl, a přesto dál moderoval. Obrovský dík patři všem lidem z televize. Byli jste mi všichni velkou oporou! Děkuji také vám všem, kteří jste mi napsali. Moc si toho vážím," ujišťuje Rosa.

Reklama

Související témata: