Hlavní obsah

Mistrovské tituly, Vrba, Horváth a spol. Plzeň chystá oslavy založení klubu

Fotbalová Plzeň se připravuje na oslavy 110 let od založení klubu, který vznikl v roce 1911. Už nyní vydává kalendář, jehož hlavním mottem bude právě jubilejní výročí. „Na dvanácti unikátních kolážích dochází k propojení historických momentů s těmi novodobými," uvedl na klubovém webu tiskový mluvčí Václav Hanzlík.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Horváth během benefičního utkání v plzeňské Doosan Areně.

Článek

Fanoušci si mohou připomenout mistrovské tituly z let 2011, 2013, 2015, 2016 a 2018, historii přestavby Doosan Areny, nejslavnější trenérské tváře klubu nebo týmové fotografie od roku 1911 až do 2020. Kalendář je už v prodeji na klubovém e-shopu za 349 korun.

„Měsíc září je pak věnován věrným fanouškům Viktorky. Dále jsou v kalendáři připomenuty mezistátní zápasy, klubové legendy, slavné góly nebo pohárové bitvy z poslední desetiletky, kdy jsme třikrát hráli Ligu mistrů," podotkl Hanzlík.

Klub si bude tuto dobu a 110. výročí svého založení připomínat v nadcházejícím roce. Chystá program pro všechny věkové kategorie. „Program se snažíme připravovat tak, aby si v něm každý viktorián našel to svoje. Konkrétní události budeme našim fanouškům postupně představovat," dodal Hanzlík.

Reklama

Související témata: