Hlavní obsah

Sparta má zlomenou hlavu a Slavia podivné penalty, glosuje Fanda

Praha

Říká o sobě, že je nejupřímnější z fandů, samozřejmě s rudým srdíčkem. Prostě Fanda. S vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy, takže arktickou letošní premiéru samozřejmě musel využít k prvnímu hodnocení. „Když jsem se v neděli ráno koukl na teploměr, byl jsem docela rád, že se na staďáky ani nesmí. Tak mrazivou atmosféru nedokáže udělat ani moje tchyně...“ pozastavuje se. Více se dozvíte v přiloženém videu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie Praha Oscar Dorley, Alexander Bah, Jakub Hromada a Abdallah Sima během utkání se Sigmou Olomouc.

Článek

Jako sparťana ho samozřejmě nejvíc zajímal bezbrankový duel v Ostravě. „Hrát v mínus patnácti cokoliv jiného než curling, mi fakt nepřijde rozumné. Přestože utkání skončilo remízou, vyhráli vlastně všichni, protože si nikdo nezlomil haksnu. I když Láďa Krejčí si asi rovnou zlomil hlavu, chudák," poukazuje na záložníkovu zlomeninu spodiny očnice.

Trnem v oku jsou Fandovi pochopitelně dvě penalty ve prospěch Slavie v duelu s Olomoucí (3:1). Do rivala rýpe, jak jen může. „Kdo v Liberci v poslední době umí aspoň trochu kopnout do míče, skončí ve Slavii, to je známá věc," šklebí se třeba.

Smlsnul si také na remíze Viktorie v Příbrami, kde Čermák neproměnil pokutový kop. „Plzni na rozdíl od Slavie nepomůže ani svěcená penalta..."

Na Démona kola pasuje Marka Matějovského, který se ve velkém stylu vrátil po roční pauze způsobené vážným zraněním.

Více už ve Fandově glosáři.

Reklama

Související témata: