Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Zlatá kopačka se zase činí, Sparta velebí neprůstřelného

Praha

Mrzne, sněží, fotbalové jaro ovšem nabírá na tempu. Jabloneckou Střelnici dokonce během duelu s Příbramí přepadla chumelenice, do které by ani ledního medvěda nevyhnali... Bizarní zápas rozhodl autor dvou gólů Kratochvíl, který nemůže chybět v ideální sestavě 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala vedoucí mistrovská Slavia, Sparta a také Slovácko.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Borci z Uherského Hradiště se sunou tabulkou vzhůru. Slovácko tentokrát uspělo na Bohemians. Dva góly z penalt si připsal Kliment, který má doma Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce ME hráčů do 21 let v roce 2015. Skóre otevřel jeho parťák Kalabiška.

Slavia výhrou v Karviné potvrdila bezpečný náskok v čele tabulky. Muziku tam tvrdili Sima s Provodem. Jablonec se drží druhý, arktickou bitvu s Příbramí dvěma góly rozhodl Kratochvíl.

Třetí Sparta měla velké problémy s Mladou Boleslaví, za těsnou výhru děkuje především Nitově neprůstřelnosti a Karlssonově aktivitě.

Jistým penaltovým exekutorem je také českobudějovický Čolič, nezaváhal ani proti Teplicím. Plzeň se dlouho trápila s Pardubicemi, z obrany jí dodával klid Kaša. Olomouc táhl za výhrou nad Opavou dvougólový střelec González. Liberec jistě zvítězil v Brně, krásnou trefou se uvedl Mosquera.

Sestava 16. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Sparta) - Čolič (České Budějovice), Kaša (Plzeň), Kalabiška (Slovácko) - Sima (Slavia), Provod (Slavia), Kratochvíl (Jablonec), González (Olomouc) - Karlsson (Sparta), Kliment (Slovácko), Mosquera (Liberec).

Reklama

  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava