Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívané obral odrodilec, Spartu drží penaltový mág

Praha

Plzeň věřila, že po dvou výhrách už zase bude líp. Jenž severní vítr byl krutý. Liberec využil dlouhé přesilovky a postaral se o velké překvapení na účet Viktorie. Hned čtyři borci Slovanu tak figurují v ideální sestavě 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala Sparta a také Karviná.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Když už nejsou sešívaní k zastavení, zpomalí je jedině sníh a mráz. A také dva vlastní góly během jediného poločasu. Příbram pozvánku k senzaci využila, z poslední akce v nastavení trefil remízu Voltr, bývalý hráč Slavie.

Liberec zase v Plzni využil Kašova vyloučení. Rondič s Peškem se postarali o góly, velmi výrazní byli také obránci Jugas a Chaluš.

Dramatický byl duel v Olomouci, kde Sparta při premiéře trenéra Vrby nakonec vydřela tři body. Sigmě nestačilo, že talentovaný Daněk dal gól a došel pro penaltu. Nita ji druhé kolo po sobě chytil a jako vyhlášený penaltový mág si říká o prodloužení smlouvy. Naopak Karlsson nervy udržel a svůj aktivní výkon korunoval dvěma góly z pokutových kopů.

Karviná ovládla derby a přitížila tak poslední Opavě. Odpovědnost k obratu na sebe vzali hlavně zkušení, útočník Papadopulos a obránce Bartošák. Klokani míří do klidnějších vod, druhou výhru v řadě jim proti Brnu vystřelil Květ.

Sestava 18. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Sparta) - Jugas (Liberec), Chaluš (Liberec), Bartošák (Karviná) - Karlsson (Sparta), Daněk (Olomouc), Květ (Bohemians), Pešek (Liberec) - Voltr (Příbram), Papadopulos (Karviná), Rondič (Liberec).

Reklama

  Plzeň - Slovácko zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň vs. Slovácko
Plzeň
Slovácko
  Ostrava - Ml. Boleslav zítra 15 : 00
20240511T15 : 00:00+0200
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava vs. Ml. Boleslav
Ostrava
Ml. Boleslav
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.