Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Bezva bráchové či hrdina Slavie, který rozhodl šlágr

Praha

Jednou by si chtěli zase zahrát spolu, momentálně však oblékají odlišné dresy. O víkendu se každopádně předvedli. Michal Sadílek v barvách Liberce a Lukáš Sadílek na Slovácku. Bezva bráchové teď svorně figurují v ideální sestavě 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou zástupcích mají v jedenáctce Slavia, Slovácko a Liberec.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Naposledy v soutěži prohráli před rokem právě v Uherském Hradišti. Reprízu sešívaní nedopustili, a přestože ve šlágru dvakrát prohrávali, nakonec zvítězili. Dva góly ze standardních situací vstřelil Stanciu, klíčovým žolíkem se stal Lingr. Slovácko lituje, že ani trefy Lukáše Sadílka s Kadlecem na bodový zisk nestačily.

Liberec se pěkně rozparádil proti Pardubicím, sváteční střelci Michal Sadílek a Karafiát si připsali hned po dvou gólech. Konkurenční Jablonec ukončil v Opavě období bez výhry, obránce Zelený tam přispěl k udržení čistého konta.

Plzeň teď drží nad vodou útočník Beauguel, který Viktorii zajistil tři body v Brně. Teplice vezou cenný bod z Ostravy, znovu se činil jejich brankář Čtvrtečka.

Mladá Boleslav po dvanácti kolech vyhrála, Karvinou nejvíc zaměstnával útočník Škoda. Rovněž pro Zlín je vítězství v Olomouci zlaté, obránce Simerský se podílel na nule vzadu.

Sestava 21. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Čtvrtečka (Teplice) - Zelený (Jablonec), Simerský (Zlín), Kadlec (Slovácko) - L. Sadílek (Slovácko), Stanciu (Slavia), Karafiát (Liberec), M. Sadílek (Liberec) - Škoda (Mladá Boleslav), Beauguel (Plzeň), Lingr (Slavia).

Reklama