Hlavní obsah

Fotbalisté Plzně se vrátili po koronavirové karanténě do tréninku

Plzeň

Fotbalisté Plzně se po dvou týdnech vynucené pauzy vrátili do přípravy. Úřadující ligový vicemistr se dnes poprvé sešel po skončení karantény kvůli koronaviru a v téměř kompletním složení absolvoval trénink. "Byla to nepříjemná pauza, ale nedá se nic dělat. Teď je to za námi, hodili jsme to za hlavu. Hlavní je, že jsou kluci zdraví a můžeme se nyní opět společně připravovat," uvedl pro klubový web slovenský trenér Viktorie Adrian Guľa.

Foto: FCVP

Plzeňský záložník Pavel Šulc.

Článek

Západočeši naposledy hráli zápas 6. března s Olomoucí. Následně tým kvůli vysokému počtu případů koronaviru musel do karantény a přišel o dvě ligová utkání na hřišti pražské Sparty a doma se Zlínem. Zpět do hry se aktuálně šestý celek nejvyšší soutěže vrátí po reprezentační pauze 4. dubna v duelu s Českými Budějovicemi.

"Naším cílem je jednoznačně připravit se správným způsobem na nadcházející program, ve kterém nás čeká hodně utkání v rychlém sledu," připomněl Guľa, že po zápase s Českými Budějovicemi nastoupí Plzeň v týdnu ve čtvrtfinále domácího poháru proti Liberci.

Reklama

Související témata: