Hlavní obsah

Začal jarní výlov kapříků? Kúdela si před deportací do Skotska každopádně udělal radost

Praha

Letenský tým sice ve vzájemné bitvě o druhou příčku vydřel cennou výhru, sešívaní si ovšem absolutně v klidu mašírují za třetím titulem v řadě. Trpká konstelace pro Fandu, který o sobě říká, že je nejupřímnější z příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „Zlaté tři body,“ poukazuje náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva Steve Kingue z Příbrami a Tomáš Poznar ze Zlína.

Článek

Útok zdola pro tentokrát odrazila. Sparta zdolala Slovácko, tým z Uherského Hradiště nicméně dál sní svůj velký pohárový sen.

„Ať si kdo chce, co chce říká, Svědík je dobrý trenér. A až Vrbič udělá pár svých povinných titulů, může ho nahradit," uculuje se Fanda a chválí autora vítězné branky.

„Zaplať bůh za Wiesnera, dokáže vpředu udělat správný bordel."

Slavia musela v Liberci protočit sestavu, nabitý program na ni doléhá. „Sešívaní byli zatavení už proti Arsenalu, tři body v Liberci stejně urvali. Alespoň si mohl chlapec, co ho čeká deportace do Skotska nejspíš s doživotním trestem, trošičku spravit náladu," dobírá si drsně neustále diskutovaného reprezentanta Kúdelu.

Senzací bylo vítězství poslední Příbrami ve Zlíně. „Sedm kol před koncem Příbramští většinou zahajují výlov kapříků, takže se vlastně není co divit..." pošklebuje se.

Všímá si také projektu, který otřese světovým fotbalem. „Super liga? Asi ji přes prachy tak nějak procpou, protože přes prachy se dá procpat všechno, ale malinko to ztrácí sportovního ducha," míní Fanda.

Více už v novém dílu.

Reklama

Související témata: