Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Klokani s rekordem, další hattrick a kapitánův velký den

Praha

Jablonec nadále drží druhou příčku a útočí na kvalifikaci Ligy mistrů. Výrazně těží z gólů útočníka Doležala, který svou pohodu posledních týdnů demonstroval hattrickem. Kanonýr ze Střelnice samozřejmě nemůže chybět v ideální sestavě 31. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce má v jedenáctce Jablonec, po dvou Bohemians a mladá Boleslav.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 31. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Slavia už má titul v kapse, přesto důsledně rozhojňuje rekordní sérii bez porážky. V Olomouci jí na výhru stačil jediný gól, kterým si Kuchta upevnil vedení v tabulce střelců. Klokani zase šlechtí svou klubovou rekordní sérii bez porážky v české lize. Nečekaně výrazně přehráli Liberec, k výrazným postavám v Ďolíčku patřili Bačkovský a Hronek.

Poutavá je bitva o druhou příčku. Jablonec má zatím navrch, o tři góly se proti Teplicím postaral Doležal a čtvrtý přidal obránce Kubista, vynikající formu má i Pleštil. Sparta se ovšem drží na dohled, její kapitán Dočkal měl proti Baníku prsty ve všech třech brankách.

Mladá Boleslav už je zachráněná, v Brně dvakrát skóroval Drchal a přidal se k němu obránce Douděra. Proti Pardubicím se efektně trefil Čolič z Českých Budějovic. Senzací kola byla remíza Příbrami v Plzni, v nastavení ji zařídil Zorvan.

Sestava 31. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Bačkovský (Bohemians) - Čolič (České Budějovice), Kubista (Jablonec), Douděra (Mladá Boleslav) - Pleštil (Jablonec), Hronek (Bohemians), Dočkal (Sparta), Zorvan (Příbram) - Kuchta (Slavia), Doležal (Jablonec), Drchal (Mladá Boleslav).

Reklama