Hlavní obsah

Papadopulos a Bolek prodloužili smlouvy v Karviné

Nejlepší střelec fotbalistů Karviné Michal Papadopulos bude v klubu působit i v příští sezoně. Šestatřicetiletý útočník, kterému měl v červnu skončit kontrakt, podepsal s Karvinou smlouvu i na nadcházející sezonu. Totéž udělal stejně starý brankář Petr Bolek. Klub to oznámil na svém oficiálním webu.

Foto: MFK Karviná

Bývalý reprezentační útočník Michal Papadopulos prodloužil kontrakt v Karviné

Článek

Papadopulos je s osmi góly nejlepším karvinským střelcem a spekulovalo se o zájmu Ostravy. "Jsme moc rádi, že jsme si plácli a podepsali novou roční smlouvu. Je neskutečně platným hráčem, což během této sezony pravidelně dokazoval. A hlavně je na něm pořád vidět velká chuť do fotbalu," uvedl sportovní ředitel klubu Lubomír Vlk.

O další rok si prodlouží své angažmá v Karviné i zkušený gólman Bolek, přestože v závěru jara ho z brankoviště vytlačil mladší Ciupa. "Když jsem sem v březnu přicházel, tak jsme si vytyčili dva úkoly – zachránit ligu a udržet nosný pilíř v podobě Michala Papadopulose. Jsem šťastný, že se to vedení klubu podařilo. A v návaznosti na Péťu Bolka zůstává v kabině zdravá starší osa, což je nesmírně důležité," uvedl trenér Jozef Weber.

Reklama

Související témata: