Hlavní obsah

Čmelík prodloužil smlouvu s Karvinou, chválí si trenéra Webera

Karviná

Slovenský fotbalista Lukáš Čmelík prodloužil smlouvu s Karvinou na další dvě sezony. Pětadvacetiletý záložník, který přišel do slezského týmu v listopadu jako volný hráč, se v posledních zápasech vypracoval na jednu ze stabilních opor a dohodl se na pokračování spolupráce do roku 2023. Klub to uvedl na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Čmelík z Karviné během utkání proti Spartě.

Článek

"Karviná mi dala šanci a myslím si, že jsem ji uchopil za správný konec, což snad dokazuji přímo na hřišti. Pomyslný zlom přišel s příchodem trenéra Jozefa Webera, od té doby jsem začal hrávat téměř celé zápasy a daří se mi. Věřím, že na kvalitní výkony navážu i v nové sezoně," prohlásil Čmelík.

Někdejší účastník mistrovství světa do 17 let působil před příchodem do Karviné v Dunajské Stredě, Žilině nebo švýcarském Sionu či polských Gliwicích. V aktuálně 11. týmu české nejvyšší soutěže odehrál 21 duelů, během nichž zaznamenal dvě branky a dvě asistence. V posledních pěti zápasech chyběl na hřišti pouhou minutu a hned čtyřikrát ho v této sezoně fanoušci zvolili hráčem utkání.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jozef Weber.

"Čmělo je nový objev pro fanoušky, mají ho rádi. On je přesně ten typ rychlonohého hráče, kterého potřebujeme," uvedl trenér Weber.

Poslední duel této sezony sehraje Karviná v sobotu na hřišti Baníku Ostrava.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články