Hlavní obsah

Fanoušci Slavie řádili v Edenu. Podívejte se, jak se předvedli

Praha

Peklo na Sinobo Stadium. Fotbaloví fanoušci z Tribuny Sever se ještě jednou vrátili k oslavám třetího titulu v řadě. O víkendu se sešli na stadionu v pražském Edenu a předvedli efektní pyroshow. Z celé akce vzniklo povedené video, kterým se příznivci sešívaných v úterý pochlubili na sociálních sítích.

Foto: @TRIBUNA_SEVER, Twitter

Fanoušci Slavie se sešli v Edenu, aby znovu oslavili třetí titul v řadě.

Článek
Fotogalerie

Fotbalisté Slavie za celou sezonu nepoznali porážku, vyhráli domácí pohár i ligu a stali se mistry. Fanoušci byli kvůli koronavirovým restrikcím o suverénní jízdu sezonou ochuzeni. Na tribuny se většina z nich dostala jen párkrát, a ještě k tomu v malém počtu.

Vynahradili si to alespoň po konci ročníku. Zástupci Tribuny Sever se o víkendu svolali do Edenu, kde za pomocí světlic oslavili třetí titul v řadě ještě jednou. Efektní show dominoval mistrovský pohár ze světlic, který fandové utvořili na hrací ploše.

Akci #pyeroeden21 dle slov zástupců fanouškovské skupiny organizovalo 15 lidí a přípravy zabraly 14 dní. Zapojilo se do ní nakonec 344 fanoušků, odpáleno bylo 500 ohňů. Celou akci snímalo 5 kameramanů a fotili 4 fotografové.

Celá akce vzbudila velký ohlas na sociálních sítích. „Největší věc, která se v tomto směru v ČR odehrála," napsal na Twitteru bývalý šéf kotle Lukáš Vala.

Reklama

Související témata: