Hlavní obsah

Klokani v parném vedru zahájili přípravu již bez Pulkraba a spol.

Aktualizováno

Tři týdny dovolené jsou pryč. Fotbalisté Bohemians zahájili v parném vedru letní přípravu už bez útočníka Matěje Pulkraba, který se vrátil do Sparty. Na prvním tréninku v Uhříněvsi se trenérům hlásila třicítka hráčů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Matěj Pulkrab se z Bohemians vrátil do Sparty.

Článek

Klokani projdou přes léto jistou obměnou kádru. Do nové sezony již nevstoupí s Tillem Schumacherem, o jehož odchodu klub informoval již v březnu. Nepokračuje ani Filip Hašek, kterému s posledním červnovým dnem vyprší smlouva.

Zpět do Sparty se po skončeném hostování vrátil útočník Matěj Pulkrab. O dalším působení Lukáše Pokorného rozhodne zdravotní stav. Ve hře je i možné pokračování blonďatého obránce v Ďolíčku. Po čtyřech a půl letech opustil své místo v kabině Antonín Vaníček, který bude v příští sezoně hostovat v Jablonci. Ukončeno bylo hostování Daniela Koska ze Slavie.

Trenérům se ovšem hlásilo také několik nových tváří. Mezi nimi nechyběli Martin Nový s Janem Chramostou. K týmu se připojil univerzál Jakub Fulnek, o jehož působení u Botiče se jedná. Do přípravy nastoupí také dvojice hráčů, kteří hostovali ve druhé lize. Jmenovitě jde o útočníka Matěje Koubka a záložníka Michala Vránu.

S týmem budou mladíci Lukáš Musil a Radek Lehovec z B týmu. Nejmladším členem je obránce Adam Kadlec, který nastoupil na jaře již do dvou ligových zápasů. Celkem je aktuálně A tým složen z jednatřiceti hráčů.

Reklama