Hlavní obsah

Sparťan Trávník jde do Turecka

Praha
Aktualizováno

Avizovaný odchod do zahraničí je skutečností. Záložník Michal Trávník prodloužil o rok svou smlouvu ve fotbalové Spartě, zároveň však odchází na roční hostování s opcí do turecké Kasimpasy. Tam prošel zdravotní prohlídkou a podepsal kontrakt.

Foto: kasimpasa.com.tr

Michal Trávník se upsal Kasimpase pod tureckou i klubovou vlajkou.

Článek
Fotogalerie

Rychle změnil dres. Ještě ve čtvrtek hrál na Strahově proti Líšní. V neděli už ovšem neodjel se Spartou na soustředění do Rakouska. Letenský klub oznámil, že Michal Trávník stejně jako obránce Matěj Hanousek míří do zahraničí.

A v pondělí už se 27letý bývalý záložník Slovácka a Jablonce upsal Kasimpase.

„Michal Trávník absolvoval zdravotní prohlídku, po které podepsal smlouvu na hostování na 1 rok. Klub zastupoval sportovní ředitel Emir Sarac," informuje turecký klub.

Zajímavé je, že právě z Kasimpasy loni v říjnu Sparta v poslední den přestupního okna přivedla zpátky domů jiného středopolaře Davida Pavelku. A teď, když se i přes něj neprosadil na Letné do základní sestavy, míří do stejného istanbulského klubu opačným směrem Trávník.

Trávník, který přišel do Sparty v roce 2019, se ve čtrnáctém týmu uplynulého ročníku turecké soutěže potká se svým bývalým spoluhráčem z Jablonce Tomášem Břečkou.

V nohách toho máme hodně, míč jsme zatím moc neviděli, říká o sparťanské přípravě Michal TrávníkVideo: Sport.cz

Trávník nastoupil ve Spartě k 60 zápasům, střelecky se však ani jednou neprosadil. Nepodařilo se mu tak navázat na působení v Jablonci, kde v sezoně 2018/19 vstřelil 10 gólů a přidal k nim i stejný počet asistencí.

Sparťanský útočník Benjamin Tetteh strávil minulou sezonu na hostování v Malatyasporu a podle zákulisních informací si svůj pobyt v Turecku prodlouží.

Reklama

Související témata: