Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýři začínají úřadovat, potlesk také pro statečného smolaře

Praha

Vrátil se z Turecka, i když ne do Edenu, kde je doma. Člen Klubu ligových kanonýrů nicméně i na nové adrese v Mladé Boleslavi začíná rychle úřadovat. Milan Škoda skolil Jablonec dvěma zásahy, proto nemůže chybět v ideální sestavě 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Sešívaní ovšem nelitují, jejich hrdina Ivan Schranz vystřihl dokonce hattrick! Dva zástupce v jedenáctce mají Slavia, Sparta, Mladá Boleslav a Baník.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

O vítězství Slavie v Teplicích rozhodla při jubilejním 100. startu v české lize premiérovým hattrickem v soutěži a prvními brankami v červenobílém dresu slovenská letní posila Pražanů. Kanonýr Schranz vytěžil především z Oscarových přihrávek. Sparta uštědřila Liberci jeho největší domácí porážku v historii ligy. Výborný byl věčný smolař Panák, který si celý zápas zahrál po tisíci dnech a jednom týdnu... Gól a asistenci si připsal Krejčí starší.

Nabito měl také Baník, Zlínu dal dva góly stoper Lischka a velice aktivní byl Sor. Mladá Boleslav jistě ovládla prestižní duel s Jabloncem. Dvakrát se trefil kanonýr Škoda, výborným výkonem ho podpořil Ewerton.

Plzni zajistil výhru v Ďolíčku efektním gólem Káčer. Olomoucký obránce Chvátal si připsal hned tři asistence, jedenáctku z branky jistí karvinský Neuman.

Sestava 2. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Neuman (Karviná) - Chvátal (Olomouc), Panák (Sparta), Lischka (Ostrava), Oscar (Slavia) - Sor (Ostrava), Ewerton (Mladá Boleslav), Káčer (Plzeň), Krejčí starší (Sparta) - Schranz (Slavia), Milan Škoda (Mladá Boleslav).

Reklama