Hlavní obsah

Je těžké sehrát se, když pořád dokola odchází tolik hráčů, pověděl Koscelník. Co s ním bude dál?

Liberec

S pohárovým zástupcem sahali alespoň po bodu, jenže v útoku Liberečtí znovu vyhořeli a po domácí prohře 0:1 s Plzní opět klesli na poslední místo tabulky. „Nekouká se na to dobře. Obzvlášť, když jsme Liberec,“ povzdechl si obránce Martin Koscelník po třetí domácí prohře ze čtyř ligových kol.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Zleva Tomáš Chorý z Plzně a Martin Koscelník z Liberce.

Článek
Fotogalerie

„Zatím se nám nedaří, ale jak už říkal trenér (Hoftych), máme skoro nové mužstvo, odešli nám tahouni a kádr se zatím nedoplnil. Uvidíme, co bude dál. Ovšem myslím, že s odehranými zápasy to vypadá líp a hrajeme lépe. To je asi jedno z mála pozitiv," řekl slovenský reprezentant.

„Nechci se na to vymlouvat, ale je těžké se sehrát, když každou půl sezonu odejde tolik hráčů. V Liberci jsem čtvrtou sezonu a je to pořád dokola. Slovan je však silný tým, který se s tím dokáže popasovat a věřím, že to zvládneme i teď," pověděl Koscelník.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Trenér Liberce Pavel Hoftych.

Slovanu podle něj chybí v zakončení větší klid a kvalita. „Ale všichni pracujeme na tom, aby se to zlepšovalo a věřím, že se výsledky co nejdříve dostaví. S Plzní jsme měli pološance. Škoda Mikyho (Mikuly) tyčky po standardce," připomněl největší šanci Severočechů v polovině první půle, kdy domácí kapitán po chybě domácí obrany z malého vápna hlavičkoval jen do tyče.

„Standardka je jedna z možností, kterou se dá zápas rozhodnout. Nám se to nepodařilo, soupeři ano. Je to škoda. Takhle jsme nezvládli zápas s v minulém kole s Hradcem, a teď zase. Musíme na tom zapracovat," poznamenal účastník letošního evropského šampionátu v dresu Slovenska.

Spekulovalo se, že po šampionátu kádr Slovanu rovněž opustí, ale jednání se Spartou ztroskotala. „Komunikoval jsem s trenérem a říkal, že když konkrétní nabídka nepřijde a nedopadne to, jsem hráčem Slovanu. Víc jsem se tím nezabýval. Dál budu v dresu Liberce odevzdávat sto procent, a co přijde, to přijde," uzavřel.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava