Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Gólman z lavičky týral Spartu, vyhozený obránce táhne Plzeň

Úvodní tři zápasy nechytal. Teprve když jeho konkurent nesměl kvůli dohodě klubů nastoupit, dostal šanci. Patrik Le Giang se jí chopil náramně, v derby proti Spartě byl mužem zápasu. Brankář Bohemians Praha 1905 nemůže chybět v ideální sestavě 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce v jedenáctce mají Bohemians a Zlín.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Plzeň si připomíná staré časy a nečekaně vede tabulku. Stoprocentní bodový zisk udržela také v Liberci. Svou druhou vítěznou brankou v sezoně rozhodl obránce Řezník, jehož se Viktoria v létě nejdřív zbavila, ale vzhledem k rozsáhlé marodce ho pak vzala zase zpátky.

Bez ztráty zůstává také Slavia. V Mladé Boleslavi ji potrápil Skalák, jehož gól ovšem neplatil. Prapor sešívaných držel především Stanciu. Naopak Sparta si první ztrátu po remíze v Ďolíčku připsala. Klokani za bod děkují především brankáři Le Giangovi, gólem se blýskl zastupující kapitán Dostál. Favoritovi stihl Pavelka zachránit jen remízu.

Zlín předvedl v Karviné velký obrat. Povel k němu dal Fillo, útok táhl Poznar. Teplice zaskočily Jablonec a díky Krunertovi poprvé vyhrály. Českobudějovický Bassey byl ústřední postavou divoké remízy v Olomouci, o vítězný gól Baníku proti Pardubicím se postaral De Azevedo.

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Le Giang (Bohemians) - Dostál (Bohemians), Řezník (Plzeň), Fillo (Zlín) - Skalák (Mladá Boleslav), Stanciu (Slavia), Pavelka (Sparta), Krunert (Teplice) - Bassey (České Budějovice), Poznar (Zlín), De Azevedo (Ostrava).

Reklama

Související témata: