Hlavní obsah

Obránce Havel prodloužil s fotbalisty Plzně smlouvu do roku 2024

Plzeň

Obránce Milan Havel prodloužil s fotbalisty Plzně smlouvu do roku 2024. Viktoria o tom informovala na svém webu. Odchovance pražských Bohemians 1905 přivedl západočeský klub v létě 2017.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Milan Havel z Plzně (vlevo) se raduje z gólu.

Článek

"Jsem rád, že jsme se domluvili na prodloužení, vážím si této důvěry. Jsem ve Viktorii maximálně spokojený, i město mně i mé rodině přirostlo k srdci, žije se nám tady skvěle. Mým cílem je, abychom byli úspěšní a dělali radost fanouškům," řekl sedmadvacetiletý Havel, který s Plzní v první sezoně získal titul.

"Milan je v našem klubu čtvrtým rokem a díky svým výkonům, pracovitosti a nasazení si vypracoval velmi silnou pozici a patří ke klíčovým hráčům našeho kádru. Prodloužení smlouvy je tedy dobrou zprávou pro klub i naše fanoušky," prohlásil generální ředitel klubu Adolf Šádek.

Havel v lize odehrál 133 zápasů, v nichž vstřelil 11 branek a přidal 12 asistencí. Podzimní část sezony 2019/20 strávil na hostování v Bohemians. S Plzní momentálně po úvodních pěti ligových kolech vede neúplnou tabulku a má s ní namířeno do skupiny nově vzniklé Evropské konferenční ligy. Ve čtvrteční venkovní odvetě na hřišti CSKA Sofia budou svěřenci trenéra Michala Bílka hájit náskok 2:0.

Reklama

Související témata: