Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Eden ozářila sedmnáctiletá kometa, Pešek je přestupová trefa

Praha

Pohárových starostí teď mají v Edenu dost a dost. O to větší radost sešívaným dělá jejich sedmnáctiletý talent, který si v prestižním duelu s Baníkem připsal premiérovou trefu a naplno zazářil. Slávista Samek proto nemůže chybět v ideální sestavě 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce v jedenáctce má právě Slavia, po dvou Sparta a Pardubice.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Baník si troufal, duel s šampiony ovšem nezvládl. Sešívané nastartoval mladík Samek, v útoku se dařilo Teclovi a v obraně Kúdelovi. Sparta se proti Hradci prosadila až po přestávce, přičemž Hložek a dvougólový Pešek dost výrazně.

První příčka nadále patří Plzni, proti Karviné se trefil obránce Kaša. Klokani v Ďolíčku podlehli svému nájemníkovi, Pardubicím pomohl Chytil i brankář Markovič.

České Budějovice uklidnila výhra nad Libercem, svůj talent potvrdil obránce Talovierov. Olomouc si zařádila ve Zlíně, především Zifčák. Slovácko získalo bod v Jablonci, při chuti tam byl Holzer.

Sestava 5. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Markovič (Pardubice) - Kaša (Plzeň), Kúdela (Slavia), Talovierov (České Budějovice) - Zifčák (Olomouc), Samek (Slavia), Holzer (Slovácko), Pešek (Sparta) - Hložek (Sparta), Tecl (Slavia), Chytil (Pardubice).

Reklama