Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hattrick ve stínu kanonády, lob do znělky i kapitánova bomba

Docela smutný příběh, nasázet hattrick a stejně opouštět hřiště s hlavou dole. Přesně taková málo vídaná mrzutost se hrdinovi Mladé Boleslavi přihodila, protože jeho tým doma hned pětkrát inkasoval. Ewerton samozřejmě nechybí v ideální sestavě 9. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce v jedenáctce mají Slavia, Sparta a Slovácko.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 9. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Znovu vyhráli jen o gól, jeden jediný jim ovšem k potvrzení první příčky stačil. Proti Pardubicím se o něj v Ďolíčku parádní bombou postaral plzeňský kapitán Hejda. Slavia zase proti hradeckému nováčkovi hravě vylepšila rekord v neporazitelnosti. Dvakrát skóroval Kuchta, mohl těžit i z Masopustovy příkladné práce.

V mateřském Zlíně se vytáhl sparťan Čelůstka. Mužem zápasu byl spoluhráč Pešek, jehož cizelérský lob by byl ozdobou jakékoliv televizní znělky. Pět gólů jako Letenští zvládlo také Slovácko v Mladé Boleslavi. Dvě branky si připsal Jurečka, aktivní byl obránce Reinberk. Domácím nestačil ani Ewertonův hattrick.

Podještědské derby patří Liberci, jehož branku uzamkl gólman Knobloch. Klokani narazili v Ostravě, Baníku se vyplácí útočník Almási. Jihočeši se zase proti Karviné mohli spolehnout na Van Burena, který jeden gól dal a dva připravil.

Sestava 9. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Knobloch (Liberec) - Reinberk (Slovácko), Čelůstka (Sparta), Hejda (Plzeň) - Masopust (Slavia), Van Buren (České Budějovice), Ewerton (Mladá Boleslav), Pešek (Sparta) - Almási (Ostrava), Kuchta (Slavia), Jurečka (Slovácko).

Reklama