Hlavní obsah

FANTASY: Šest hráčů ze Sparty a Slavie, tak vypadá náš tým na další kolo

Tři hráči Sparty a tři hráči Slavie, tak vypadá náš doporučený fantasy tým na další kolo Gambrinus ligy. Doplněný je o hráče Boleslavi, Brna a v bráně je plzeňský Bolek.

Doporučený tým na 20. kolo Gambrinus ligy.

Článek

Většina utkání 20. kola Gambrinus ligy má svého papírového favorita. Tomu jsme se snažili přizpůsobit i náš tým.

Brankář: Bolek (plzeň)

Po nevydařeném utkání z Evropské ligy proti Lyonu si plzeňská obrana nebude chtít nechat nastřílet další čtyři branky a věříme, že Slovácko se na západě Čech neprosadí.

Obrana: Šisler (Brno), Kysela (Boleslav), Costa (Sparta)

Brno by proti Ostravě mělo svůj souboj zvládnout. Boleslav je proti Dukle, která vůbec nezvládla svoje poslední utkání, jasný favorit a Kysela hraje ve skvělé formě. Costa ze Sparty je pak jasná volba, jeho 103 bodů je pádný argument pro jeho zařazení do sestavy.

Záloha: Hušbauer (Sparta) Dočkal (Sparta) Boudjemaa (Slavia) Litsingi (Teplice) Juhar (Slavia)

Hušbauer s Dočkalem nemohou v tomto kole chybět v týmu nikoho, kdo chce uhrát slušný bodový zisk. Trochu riskantním tahem je akvizice Litsingiho, který to v Jihlavě nebude mít snadné, my mu přesto dáváme důvěru. Boudjemaa by měl být po zákroku Matuly připraven nastoupit, spolu s ním i kolega z řad Slavie Martin Juhar

Útok: Necid (Slavia) Chramosta (Boleslav)

Jasná sázka na domácí týmy, které by mohly rozvlnit síť soupeře hned několikrát. Necid se zdá být v dobré formě a góly evidentně dávat nezapomněl, což doufáme, že potvrdí i proti Znojmu. U Chramosty sázíme na špatně fungující defenzivu Dukly.

Jaký tým zvolíte vy?

Reklama

Související témata: