Hlavní obsah

Plzeňská euforie nekončí, Viktoria i na Brno vyprodala domácí sektory

Přivítají soupeře ze středu tabulky, který na lídra ztrácí rovných 30 bodů. Euforii plzeňských fotbalových fanoušků to však nijak nebrzdí. V pátek odpoledne se vyprodaly poslední vstupenky na nedělní utkání se Zbrojovkou Brno. „Veškeré sektory určené po domácí příznivce jsou beznadějně zaplněné, v neděli tak bude souboji s tradičním soupeřem přihlížet přes jedenáct tisíc fanoušků,“ avizuje Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Plzně se těší na duel s Brnem.

Článek

Čím větší je šance na další mistrovský titul, tím více také roste hlad fanoušků Viktorie po zápasech Koubkova týmu.

„Máme obrovskou radost z toho, že fotbalová horečka v Plzni nadále nepolevuje. Fantastická atmosféra při našich domácích duelech je jedním ze základních důvodů stoprocentní bodové bilance v prostorách Doosan Areny," uvedl Pillár, jehož doplnil brankář Matúš Kozáčik: „Fanoušci jsou tady skvělí, chceme jim poděkovat za to, kolik jich v Plzni chodí. Plný stadión každého vyhecuje a vyburcuje k ještě lepšímu výkonu. Věřím, že náš fotbal bude fanoušky bavit i nadále."

Pokladny u vstupu z Pallovy ulice i za severní tribunou budou před utkáním otevřeny, nabízet však budou pouze vstupenky na středeční čtvrtfinálovou odvetu s Teplicemi. Permanentkáři mohou nadále využít akce, kdy si proti předložení platné permanentky zakoupí vstupenku na Teplice pro svého kamaráda za cenu 50 Kč. Samotní permanentkáři mají samozřejmě na duely české pohárové soutěže vstup zdarma. Držitelé celoročních a půlročních permanentek mohou akci se sníženým vstupným na Teplice využít až do dne zápasu, tzn. do 17:00 ve středu 15. dubna.

Reklama

Související témata: