Hlavní obsah

FANTASY: Boj o krále střelců vrcholí! Ve hře je i místo v kvalifikaci Evropské ligy

Ligová sezóna 2014/2015 napíše v sobotu svou poslední kapitolu. Po výhře Liberce v domácím poháru je stále nezodpovězena otázka, který tým obsadí 4. místo v tabulce a tím pádem dostane možnost si zahrát kvalifikaci Evropské ligy. V současnosti je na něm Mladá Boleslav, kterou může ještě sesadit Příbram.

Branku hájí Berkovec.

Článek

Mladá Boleslav nastoupí ke svému zápasu na domácí půdě proti Jihlavě. Věříme, že domácí svůj zápas zvládnou a uhájí 4. místo, které zaručuje účast v kvalifikaci Evropské ligy. V naší sestavě se objevuje Ščuk a Zahustel. Dvojici záložníků bude krýt záda obránce Křapka.

Ščasný zůstává na lavičce Sparty

Sparta se představí ve svém posledním zápase letošní sezóny na domácí půdě proti Bohemians. Vítězně se chce s  ročníkem rozloučit trenér Ščasný, kterému Sparta prodloužila smlouvu na dobu neurčitou. Věříme, že Letenští svou úlohu zvládnou a Bohemians porazí. Do naší sestavy putuje Kadeřábek s Dočkalem.

Boj o korunu krále střelců bude na dálku svádět David Lafata s Milanem Škodou. Oba útočníci mají na svém kontě 19 branek. Stavíme do útoku oba a věříme, že potvrdí svou formu a v zápasech se minimálně jednou gólově prosadí.

Reklama