Hlavní obsah

Dukla hlásí první posilu. Koreš se ze Slavie přes Zlín stěhuje na Julisku

Aktualizováno

Fotbalová Dukla Praha hlásí první letní posilu. Vedení klubu dnes potvrdilo příchod sedmadvacetiletého záložníka Štěpána Koreše, který byl hráčem Slavie, ale poslední sezónu odehrál na hostování ve Zlíně. Nyní jako volný hráč přichází na Julisku a podepsal smlouvu na dva roky do června 2018.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Do Edenu už se záložník Štěpán Koreš nevrátí...

Článek

Hostování ve Zlíně mu vyšlo parádně. Stal se jedním z nejvýraznějších hráčů ligového nováčka. Se sedmi trefami Štěpán Koreš patřil společně s Tomášem Poznarem k nejlepším střelcům týmu.

„Nabídek jsem měl víc. Ale po uvážení, co by pro mě bylo nejlepší, jsme se s přítelkyní rozhodli pro Duklu," vysvětluje Koreš bezprostředně po podpisu smlouvy.

„Pro mě je nejdůležitější nastupovat. Pak pokračovat v tom, co jsem hrál ve Zlíně, připravovat a hlavně dávat branky. Budu pro to dělat maximum," těší se na nové angažmá.

Na Julisce dochází k výměně trenérů, Luboše Kozla po skončení sezóny nahradil Jaroslav Šilhavý. A Koreš je první letní posilou nově se tvořícího týmu. „Přichází hráč, který by měl posílit ofenzivní řady. Své kvality ve Zlíně pravidelně prokazoval, a proto jsme rádi, že se rozhodl pro Duklu, kde ho můžeme přivítat," kvituje sportovní ředitel klubu Günter Bittengel.

Reklama

Související témata: