Hlavní obsah

Příbram - Táborsko 0:2Středočeši začali zimu porážkou, druholigový soupeř byl nad jejich síly

Praha
Aktualizováno

Bez mazáků Hrušky, Rezka, Jiránka, Pilíka a spol., zato s houfem mladíků a novým koučem na lavičce vstoupili fotbalisté Příbrami do zimní Tipsport ligy. První zápas pod taktovkou Kamila Tobiáše jim v Praze na Vyšehradě nevyšel, poslední tým prvoligové tabulky podlehl druholigovému Táborsku 0:2.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nový trenér Příbrami Kamil Tobiáš.

Článek
Fotogalerie

Nový trenér Příbrami Kamil Tobiáš

Příbram najíždí na úsporný režim, proto se minulý týden rozešla s trenérem Petrem Radou, který neakceptoval výrazné snížení platu. Po podzimu posledním tým prvoligové tabulky tak bude na jaře zachraňovat Kamil Tobiáš (38), který až dosud vedl příbramskou juniorku.

Středočeši ztrácejí na záchranu šest bodů, syn známého kouče Pavla Tobiáše však ještě neztrácí naději.

„Nějaké změny v hlavě mám. Podstatné samozřejmě bude, jaké hráče se nám podaří přivést a s jakým kádrem do jara vstoupíme. Bota nás tlačí hlavně na dvou postech. Potřebujeme krajního obránce a pak také hrotového útočníka," avizuje Kamil Tobiáš.

Členové širšího příbramského kádru na sebe na vyšehradské umělce nijak výrazně neupozornili. Druholigové Táborsko mělo navrch. „Skalp prvoligového soupeře je cenný, bude to vzpruha do zimní přípravy. Aspoň kluci vidí, že i ve velkém zatížení se dá hrát náročný fotbal," kvituje staronový trenér mužstva Roman Nádvorník.

Fotbalová Tipsport liga:
Skupina A (Vyšehrad):
1. FK Příbram - Táborsko 0:2 (0:0)
Branky: 57. Kočí, 83. Gebert.
Sestava Příbrami: O. Kočí (46. Vlade) - Pecháček, Vávra, Chaluš, Ferrara - Ježdík, Krameš - Bazal, Januška, Ekmekci (46. Frizoni) - Ayong. Trenér: K. Tobiáš.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články