Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Holanďan trefil tuplované zápisné, Brno se vzbouřilo

Zatímco propad Sparty pokračuje, zbývající dva favorité na titul si o víkendu zastříleli. Slávisté se po roce dočkali prvních tref Van Burena, Holanďan se trefil hned dvakrát. Nemůže logicky chybět v ideální sestavě 5. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. V jedenáctce mají Slavia, Plzeň a Brno po třech zástupcích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Mistr se konečně nadechl a Mladou Boleslav rozstřílel. Především díky dvěma trefám útočníka Van Burena. Vynikající formu posledních týdnů potvrdil čerstvý reprezentant Bořil, zpátky do národního týmu se natlačil také Hušbauer.

Stoprocentní je nadále Plzeň. Odpor Baníku zlomil nečekaný střelec, obránce Limberský. Podpořili ho také útočník Krmenčík a záložník Kopic.

O senzaci kola se postaralo dosud poslední Brno, které si po odvolání kouče Habance vyšláplo na mdlou Spartu. Zbrojovka udeřila po Pilíkových standardkách, Pavlíkem vedená obrana udržela čisté konto a velký duel odehrál také zkušený harcovník Polák.

Ze zbytku světa se zaskvěl liberecký brankář Kolář v Karviné. A také teplický mazák Rezek, který dvěma góly přispěl k výhře nad Jihlavou.

Sestava 5. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Kolář (Liberec) - Bořil (Slavia), Pavlík (Brno), Limberský (Plzeň) - Pilík (Brno), Polák (Brno), Hušbauer (Slavia), Kopic (Plzeň) - Krmenčík (Plzeň), Van Buren (Slavia), Rezek (Teplice).

Reklama