Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeňáci hrají svoji ligu, konečně se ukázali i sparťani

Praha

Naprosto bez problémů si zatím razí cestu za titulem. Fotbalisté Plzně jsou nadále bez ztráty bodu, což platí i po jejich misi v Mladé Boleslavi. Není divu, že Viktoria dodala hned tři hráče do ideální sestavy 8. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Trojlístek zástupců má v jedenáctce také rozjetá Olomouc a po čase i Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a ČTK

Sestava 8. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Osm prvních zápasů v ročníku, osm vítězství. Plzeň se pomalu blíží k rekordu Sparty. V Mladé Boleslavi se znovu zaskvěl reprezentační útočník Krmenčík, oba góly vstřelil po centrech Limberského. Brankář Kozáčik si pak pohlídal další čisté konto.

Viktorii kupodivu nejvíce stíhá nováčkovská Olomouc, která si snadno poradila s Duklou. Dvakrát se trefil útočník z nouze Plšek, produktivní byl i obránce Sladký. A v záloze byl znovu cítit Houska.

Sparta proti Teplicím poprvé v sezóně dala tři góly. Dvakrát se trefil znovuzrozený Václav Kadlec, na oba góly mu přihrál obránce Zahustel. Kanonýr Lafata musel znovu operovat pod hrotem, ale k jedné brance se také prodral.

Pokud jde o zbylé týmy, zlínský obránce Gajič přispěl Ševcům k cenné remíze se Slavií, záložník Masopust pak Jablonci k výhře na Bohemians.

Sestava 8. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Zahustel (Sparta), Sladký (Olomouc), Gajič (Zlín), Limberský (Plzeň) - Masopust (Jablonec), Lafata (Sparta), Houska (Olomouc) - Plšek (Olomouc), Krmenčík (Plzeň), V. Kadlec (Sparta).

Reklama