Hlavní obsah

Další fatální ztráta Sparty! Nezvládla derby na Julisce, ani na Slovácku gól nepadl

Aktualizováno

Dvěma sobotními zápasy pokračovalo 9. kolo fotbalové HET ligy. Sparta jen remizovala 0:0 na Dukle, takže po neděli může ztrácet na vedoucí Plzeň již neuvěřtelných 12 bodů. Na šance přitom vyhrála Dukla, Holenda dokonce trefil tyč... Ani utkání Slovácka s Karvinou žádný gól nepřineslo, což je další komplikace pro oba týmy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ani Tomáš Rosický Spartu nezvedl...

Článek
Fotogalerie

Venku je Sparta prostě marná, na podzim dokázala vyhrát jen v Mladé Boleslavi. Další mizerný výkon předvedla v derby na Julisce, kde se v závěru musela bránit tlaku Dukly. Stramaccioniho tým si připsal další fatální ztrátu bodů.

Letenští jsou v tabulce dál čtvrtí a v neděli mohou nabrat ještě větší ztrátu nejen na vedoucí Plzeň, ale také na Olomouc a Slavii...

Slovácko s Karvinou po jejím postupu do nejvyšší soutěže ani ve třetím zápase neprohrálo. Bezbranková plichta ovšem nikoho netěší... Oba týmy teď mají shodně jen dvoubodový náskok na sestupové příčky. Slovácko z posledních 16 ligových duelů jen jednou zvítězilo, Karviná aspoň ukončila sérii 4 porážek venku. Slovácko pod vedením nového kouče Korduly ani ve třetím zápase nevyhrálo. Karviná získala venku první bod.

Reklama