Hlavní obsah

Rosický se zastává spoluhráčů: Jsme ku*** na jedný lodi

Praha

Fanoušci fotbalové Sparty zveřejnili video ze svého výstupu na tréninku A-týmu. Na videu je vidět zhruba šestice příznivců, kteří vešli do tréninkového centra na Strahově a uprostřed tréninkové jednotky se vydali přímo na hřiště k diskusi s trenérem Andreou Stramaccionim. Z hráčů je na nahrávce vidět Tomáš Rosický, který fanoušky žádá, aby tým podpořili během zápasů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Špílmachr fotbalové Sparty Tomáš Rosický během utkání v Jablonci v 11. kole HET ligy.

Článek

„Šli jsme stejně, ale teď už to nejde, každej pohár jednou přeteče," zlobí se jeden z fanoušků na videu. „Já vás chápu v tom vašem postavení," reaguje Tomáš Rosický a dodává: „Kluci si aspoň nějakou podporu zaslouží, protože jsme ku*** na jedný lodi snad, ne?"

„Když není výkon na hřišti, proč by měl bejt v hledišti?" namítá fanoušek. „Kdyby se to stalo chvílema, tak jo, ale teďka je to furt... pět let," stěžuje si další z příznivců.

V závěru videa je zabrán správce strahovského areálu. Na nahrávce komunikuje s policejními těžkooděnci, kteří právě dorazili do tréninkového centra. Jejich zásah však nakonec nebyl nutný.

Fanoušci pouze předali Stramaccionimu jednosměrnou letenku do Itálie a tričko, po diskusi se zástupci týmu areál dobrovolně opustili. „Trénink byl neveřejný, proto jsme ty osoby vykázali. Bez jakýchkoli problémů odešli, nemuseli jsme nijak zakročovat," uvedl pro ČTK mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Reklama

Související témata: