Hlavní obsah

Teplice - Most 2:2Teplicím k výhře nad Mostem nestačilo ani dvoubrankové vedení

MinutaMin. Tým Hráč Akce
1. Dort 1 : 0
48. Stožický 2 : 0
68. Procházka 2 : 1
83. Siegl 2 : 2

Teplický kouč Vlastimil Mareček neskrýval po promarněném náskoku v pondělní dohrávce 5. kola Gambrinus ligy s Mostem velké rozčarování. "Je to další ztráta, jsme hodně zklamaní," řekl kouč. Od začátku utkání přitom viděl větší kvalitu a aktivitu na straně svého týmu. "Byli jsme lepší, hráli útočný fotbal, ale doplatili jsme na neproměňování šancí," litoval domácí trenér.

Článek

Převaha jeho svěřenců trvala do druhého vstřeleného gólu, po něm ale kouč kritizoval mužstvo za ztrátu koncentrace. "A v závěru Most šťastně vyrovnal. I takový je fotbal," dodal Mareček.

Jeho protějšek Zdeněk Ščasný mohl být naopak vzhledem k vývoji utkání s výsledkem nadmíru spokojený. "V tomto složení jsme hráli poprvé a také to bylo především v prvním poločase vidět," upozornil na sérii změn, které udělal v základní sestavě po předchozích dvou porážkách. Mužstvo bez ostřílených Siegla, Novotného a Pilaře se sehrávalo pomaleji. "Teplice nás jasně přehrávaly, byly agresivnější," řekl Ščasný.

Ani dva inkasované góly v úvodech obou poločasů ale hosty nezlomily. "I po druhé brance jsme se snažili hrát dopředu a kluci bojovali. Nakonec jsme šťastně i v závěru vyrovnali. Fotbal se musel dnes divákům líbit," uvedl kouč Mostu.

Reklama

Související témata: