Hlavní obsah

Drž se, Tarasi! sešívaná kabina podpořila zraněného stopera

Tři body mají doma. Fotbalistům Slavie vstup do Konferenční ligy v Edenu proti Unionu Berlín vyšel a po výhře 3:1 mohou být s výsledkem proti nebezpečnému bundesligovému soupeři nadmíru spokojeni. Sešívaní ale ve čtvrtečním duelu přišli o reprezentačního stopera Ukrajiny Tarase Kačarabu. Ten bude Slavii chybět pět až šest týdnů kvůli zlomenině v obličeji. Parťáci z kabiny mu proto po zápase nahráli vzkaz.

Foto: David W Cerny, Reuters

Fotbalisté pražské Slavie zleva Nicolae Stanciu, Ladislav Takács, Ondřej Lingr, Petr Ševčík a Christián Fülöp slaví úspěšný vstup do Konferenční ligy, doma porazili Union Berlín.

Článek

Kačaraba se zranil na začátku druhého poločasu po srážce se spoluhráčem Aihamem Ousouem. Dlouho ho lékaři ošetřovali přímo na hrací ploše, tu nakonec opouštěl na nosítkách.

„Drž se, Tarasi," hlásili po utkání na videu z šatny fotbalisté Slavie a na dálku tak poslali Kačarabovi hodně síly do rekonvalescence, která šestadvacetiletého obránce zcela jistě nemine. Měla by trvat přibližně měsíc a půl.

Další absence v obranné řadě do nadcházejících týdnů značně zhorší manévrovací schopnosti šéfa lavičky Trpišovského. Ten bude nyní potřebovat rychlý návrat z marodky od Ondřeje Kúdely, neboť bez něj má aktuálně do hry na pozici stopera pouze Takácse s mladíkem Ousouem.

Návrat na hřiště by se měl blížit také pro Davida Hovorku, který podle všeho už nějakou dobu trénuje. Tomu kdysi mimochodem slávistická kabina také na dálku posílala vzkazy podpory. Stoperskému postu ve Slavii se zjevně už nějakou dobu lepí smůla na paty.

Reklama

Související témata: