Hlavní obsah

Jak se chystají Angličané? Hrají na babu...! Kane před Čechy varuje

Londýn

Tak pojďte, Češi, jsme na vás připravení! Fotbalisté Anglie vstupují do kvalifikace mistrovství Evropy 2020 jako jednoznačný favorit skupiny A. A zrovna na jejich půdě ve Wembley začne svou pouť za postupem česká reprezentace. „S Čechy očekávám velmi těžké utkání,“ avizuje kapitán Harry Kane.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Anglie se chystají na kvalifikační duel s ČeskemVideo: sntv

 
Článek

Chyť si mě, když to dokážeš! Angličané jsou během přípravy na úvodní duel hraví jako malé děti, když mají na tréninku předat parťákovi babu.

Páteční duel však rozhodně nepodceňují. „Bavili jsme se, jak je důležité dobře rozjet kvalifikaci. Síla Čechů spočívá v jejich jednotě a v tom, jak pracují bez míče," uvedl kapitán Harry Kane v rozhovoru pro BBC.

EURO 2020 bude výjimečné. V rámci 60. výročí evropských šampionátů se poprvé odehraje ve dvanácti zemích. Domovskému stánku anglické reprezentace nicméně připadne jedna z hlavních rolí. Wembley přivítá tři utkání základní skupiny, jedno čtvrtfinále, obě semifinále a finále.

„Velká motivace! Možnost hrát ve Wembley je vzrušující a zvyšuje naši touhu se na turnaj dostat," netají Kane.

Osmnáctiletý mladík středem pozornosti

V centru pozornosti britských médií je také osmnáctiletý Callum Hudson-Odoi. Dodatečně povolaný útočník Chelsea se dočkal první pozvánky do anglické reprezentace.

„Bláznivý zážitek, ale jsem šťastný. Myslel jsem, že si trenér dělá legraci. Byl jsem v šoku, a když jsem slyšel, že opravdu jedu za áčkem, nemohl jsem tomu věřit," usmívá se mladík, který byl původně premiérově nominován do jedenadvacítky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články