Hlavní obsah

A teď už naostro! Začal předprodej na Bulharsko a Černou Horu

Praha

Těžká premiéra v Anglii nevyšla, teď už musí národní tým zabrat. Začal předprodej lístků na červnové kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace proti Bulharsku a Černé Hoře. Vstupenky stojí v obou případech od 290 do 690 korun. Fanoušci nákupem podpoří projekty nadačního fondu Kapky naděje. Národní tým přivítá Bulharsko v pátek 7. června v Generali Areně v Praze na Letné, Černou Horu v pondělí 10. června na Andrově stadionu v Olomouci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Mužstvo české fotbalové reprezentace před utkáním Ligy národů se Slovenskem.

Článek

Předprodej probíhá na internetových stránkách vstupenkyfotbal.cz a každý fanoušek si může zakoupit maximálně šest vstupenek.

Místa na stadionech na Letné i v Olomouci jsou rozdělena do tří cenových kategorií. Nejlevnější vstupenky vyjdou na 290 korun, II. kategorie na 490 korun a nejlepší sedačky na 690 korun. Fanoušci, kteří byli na březnovém zápase proti Brazílii, mohou na nákup uplatnit dvacetiprocentní slevu.

„Už dříve jsme avizovali, že slevou chceme poděkovat fanouškům za podporu právě v zápase proti Brazílii. Do Edenu přišlo přes devatenáct tisíc diváků, což byla nejvyšší domácí návštěva za posledních dvacet let. Věřím, že fanoušci ve velkém počtu podpoří reprezentaci i proti Bulharsku a Černé Hoře," doufá předseda Fotbalové asociace České republiky Martin Malík.

Možná klíčová utkání celé kvalifikace

Každý fanoušek zároveň nákupem vstupenky pomůže potřebným. Reprezentace podpoří po každém domácím zápase některý z projektů nadačního fondu Kapky naděje - čím víc lidí přijde, tím větší částka bude. Už během červnového srazu navíc zástupci týmu navštíví pacienty v pražské Fakultní nemocnici v Motole.

„Jsem rád, že naše zápasy budou pomáhat dobré věci. Nejen proto doufám, že na Letné i v Olomouci bude co nejvíc fanoušků. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. My naše příznivce budeme chtít potěšit dobrými výkony i výsledky. Budou to pro nás možná klíčová utkání celé kvalifikace," avizuje trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Jeho tým bude proti Bulharsku a Černé Hoře hrát o co nejlepší výchozí pozici pro podzimní závěr kvalifikace. Na EURO 2020 postoupí dva nejlepší týmy ve skupině, ve které jsou ještě Anglie a Kosovo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články