Hlavní obsah

Největší radost má Kudy! Podívejte se, jak nároďák slavil po Skotech v šatně. Zpíval i Šilhavý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Glasgow/Praha

Bezprostředně po závěrečném hvizdu oslavili parádní vstup do EURO s desítkami českých fanoušků přítomných na tribunách Hampden Parku v Glasgow, aby se pak fotbaloví reprezentanti přesunuli do kabiny, a užili si vítězný pokřik po triumfu 2:0 nad domácími Skoty.

Foto: Paul Ellis, Reuters

Válečníci Tomáš Kalas a Tomáš Vaclík slaví výhru.

Článek

Pochopitelně se jako vždy ujal slova týmový masér Eduard Poustka, který už měl pro případ výhry předem připravený originální pokřik.

A vzpomněl v něm na slávistického obránce Ondřeje Kúdelu, který kvůli desetizápasovému trest od UEFA za údajnou rasistickou urážku protihráče tmavé pleti Kamary z Rangers v březnové odvetě osmifinále Evropské ligy v Glasgow o evropský šampionát přišel, takže musí kamarádům jen na dálku držet palce.

„Největší radost má Kudy, že vyždímali jsme ty skotský dudy. Tři body teď berem a o další se zas poperem," vyřvávala dobrá duše nároďáku Poustka uvnitř kolečka vytvořeného stojícími hráči i členy realizačního týmu mužstva.

A když pak došlo na lidovou píseň Vysoký jalovec, s chutí si s hráči zapěl i hlavní trenér Jaroslav Šilhavý.

Reklama

Související témata: