Hlavní obsah

Koukej, Kamaro! Zápas Finska s Belgií přerušila krásná rebelka

Poplach! Vetřelkyně na hřišti! Ani fotbalové mistrovství Evropy se nevyhne aférám s polonahými kráskami i drsnými fanoušky na hrací ploše. Finále Ligy mistrů v roce 2019 narušila spoře oděná modelka, zápas letošního EURO ve skupině B mezi Finskem a Belgií byl přerušený poté, co na trávník vnikla mladá žena, která na svém skromném oblečení propagovala kryptoměnu.

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Zápas Belgie s Finskem přerušila mladá žena. Hráči, včetně Kamary, nevěděli, kam s očima.

Článek

Hráči na trávníku nevěděli, kam s očima. Ochranka, která ženu po chvilce vyprovázela, zase měla problém udržet ruce na správném místě. Zápas mezi Finskem a Belgií, který v podstatě rozhodl nešťastný vlastní gól Finů ve druhém poločase, přerušila spoře oděná žena, která si to namířila z hlediště až k půlící čáře.

Na sobě měla černý top s nápisem „WTF Coin" a odkaz na webovou stránku, která se zabývá obchodováním s bitcoinovou měnou. Na fotografiích, kde je zachyceno, jak mladou rebelku vyprovází ochranka, je vidět, že žena měla akreditaci ke vstupu, je tedy možné, že byl tento výstup domluvený.

Foto: Anatoly Maltsev, ČTK/AP

Výtržnici vyvedla ze hřiště ochranka, která měla problém udržet ruce na správném místě.

To zápas Dánska s Ruskem přerušil fanoušek Ruska, kterého ochranka zpacifikovala důrazněji než mladou ženu.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Proti ruskému fanouškovi na hřišti zasáhla ochranka mnohem rázněji.

Televizní kamery nechaly zmíněné incidenty být, vysílání bylo přerušeno, což se ovšem nestalo ve chvíli, kdy zkolaboval dánský fotbalista Christian Eriksen na začátku EURO. Tento fakt řadu fanoušků pobouřil, záběry na o život bojujícího hráče do vysílání podle nich nepatří.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: