Hlavní obsah

Češi směr finále! Bale zaslouží flákanec, Ronaldo penzi a Holeš přestup

Praha

Třetí místo ve skupině se ukázalo být výhrou! Fanoušci věřili, že Nizozemsko bude v Budapešti přijatelnějším soupeřem. Stalo se, česká reprezentace postoupila přes Oranje do čtvrtfinále šampionátu. Lidový pohled nabízí také Fanda, který o sobě říká, že je nejupřímnější z fotbalových příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „Druhá půlka už byla majestátní jako naše hymna. Pokora, bejku, pokora. Ale minimálně do finále!“ kření se náruživý fanoušek, který s vervou glosuje také EURO. Pátý díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Koen Van Weel, Reuters

Opora reprezentace Walesu Gareth Bale hýřil během osmifinále EURO aktivitou.

Článek

Budapešť sice zavalila oranžová lavina, soupeř měl ovšem převahu jen v ulicích a na tribunách. Český tým předvedl svou nejlepší partii na turnaji a zaslouženě jde dál.

„Neskutečný týmový výkon celého mužstva! A k tomu gól a asistence Tomáše Holeše," lebedí si Fanda.

„Favoriti jsme nebyli, ale úplnou beznaděj jsem před výkopem nepociťoval. Na Holanďany docela umíme. Na EURO předvedli, že dopředu jsou vynikající, ale vzadu mají celkem slušná okýnka," poznamenává.

Všímá si i dalších zápasů. „Bale už není žádná hvězda první velikosti, po vyřazení s Dány se ukázal jako pěkná fňukna. Portugalsko, aby se pomalu začalo chystat na život po Ronaldovi."

Více už v přiloženém videu.

Reklama

Související témata: