Hlavní obsah

Prodej lístků na zápas Slavie s Chelsea od pondělí. Přednost mají tradičně držitelé permanentek

Praha

Vše je potvrzeno! Prodej vstupenek na zápas mezi Slavií a Chelsea začne pro držitele permanentek už v pondělí, ve čtvrtek pak přibyde možnost koupě druhého lístku. Pro ostatní fanoušky pak možnost zakoupit si vstupenku nastane od 1. dubna. Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky je ale dost možné, že na volný prodej vůbec nedojde.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie Alex Král, Milan Škoda a Tomáš Souček oslavují gól v osmifinále Evropské ligy proti Seville. Budou mít sešívaní důvod k radosti i ve čtvrtfinálovém klání?

Článek

Od pondělního poledne budou mít permanentkáři šanci koupit si lístek za zvýhodněnou cenu (700 - 1 630 Kč pro dospělého za lístek), a to pouze na místo, na něž mají platnou permanentní vstupenku. Ve čtvrtek pak, opět pro permanentkáře, přibyde možnost zakoupit ještě jednu vstupenku, tentokrát již za vyšší cenu (1 190 - 2 180 Kč pro dospělého za lístek). Teprve poté půjdou případné zbylé vstupenky do volného prodeje, konkrétně tedy 1. dubna v 12:00.

Slavia už dříve prodej permanentních vstupenek na jaro uzavřela, aby zamezila spekulacím s lístky. I tak má ale vršovický klub zhruba 9 000 permanentkářů. Při tak speciální příležitosti lze předpokládat, že většina z nich bude chtít uplatnit jak přednostní právo na koupi vstupenky na své místo, tak i možnost k této vstupence ještě jednu později přikoupit. Očekává se tedy, že do volného prodeje se vstupenky vůbec nedostanou.

Foto: David Klein, Reuters

Přijede Chelsea do Prahy i se svými největšími hvězdami včetně Edena Hazarda? To se dá vzhledem k tomu, že zápas v Česku je hrán jako první, očekávat. Blues nejspíš nebudou chtít nic podcenit.

Koupíš mi lístek?

A vzhledem k těmto předpokladům fanoušci lístky často shánějí, kde to jen jde. Slávističtí permanentkáři sdílejí na sociálních sítích nejednu příhodu o tom, jak je kontaktují nejen blízcí kamarádi, ale často i dávní známí s prosbou o koupi lístku.

Kapacita Edenu však jednoduše nemá šanci uspokojit poptávku, která na tak speciální zápas vznikla. Hned do několika sektorů navíc nebude možné z organizačních důvodů zakoupit vstupenku. Držitelé permanentních vstupenek do těchto sektorů si budou muset vybrat místo v jiné části stadionu.

Pozor na podvodníky

Obrovský zájem, který registruje jak samotný klub, tak i spousta vlastníků permanentních vstupenek, ale nahrává také podvodníkům, před kterými klub z Vršovic varuje. Na svém webu Slavia uvádí, že již zaregistrovala "první pokusy o podvodný prodej vstupenek".

Reklama