Hlavní obsah

Legenda Chelsea slavila postup Blues hodně nahlas. Pojďme to teď vyhrát, burcuje

Praha

Slavný fotbalový útočník a miláček mnoha fanoušků Chelsea po celém světě Didier Drogba sice už profesionální kariéru ukončil, ale vášeň pro fotbal a pro svůj bývalý klub rozhodně neztratil. Ukázal to na svém twitterovém účtu, kde zveřejnil video s reakcí na vítěznou penaltu v podání Edena Hazarda. Ta poslala Blues do finále Evropské ligy.

Foto: Sport.cz

Legenda Chelsea Didier Drogba

Článek

Pro fanoušky Chelsea to ve čtvrtek byly neskutečné nervy. Po remíze 1:1 ve Frankfurtu sice Blues zásluhou Loftuse Cheeka od 28. minuty vedli na Stamford Bridge 1:0, jenže ve 49. minutě se stejně jako v prvním zápase trefil Luka Jovič a zápas tak šel nejprve do prodloužení a poté dospěl až k penaltovému rozstřelu.

V něm už to měli Blues nahnuté, když svoji penaltu neproměnil kapitán Azpilicueta, ale poté, co minuli oba poslední exekutoři z řad Eintrachtu, rozhodl Eden Hazard o postupu anglického týmu.

V tu chvíli fanoušci Chelsea mohli začít oslavovat postup do finále Evropské ligy. A mezi oslavujícími byl i Didier Drogba. Na videu je vidět a slyšet, jak velkou radost z postupu do finále má.

„Pojďme!" křičí ve španělštině a dává průchod svým emocím. K videu připsal i vzkaz: „Další finále! Na cestě do Baku (právě tam se finálový zápas odehraje, pozn. red.). Pojďme to teď vyhrát!" burcuje.

Petra Čecha čeká speciální zápas

Už je jasné, že nejen finále Ligy mistrů, ale i finále Evropské ligy bude čistě anglické. Kluby z Premier League evropským klubovým soutěžím letos vládnou. Z jaké země tak vítěz vzejde, to je již jasné.

Budou se ale na konci cesty radovat Blues, nebo Gunners? Každopádně už teď je jasné, že pro loučícího se Petra Čecha to bude speciální zápas...

Reklama