Hlavní obsah

Potencionální soupeř Jablonce v EL získal posilu z AC Milán

Wolverhampton
Aktualizováno

Fotbalisty Wolverhamptonu, kteří by mohli ve 3. předkole Evropské ligy nastoupit proti Jablonci, posílil italský útočník Patrick Cutrone. Jednadvacetiletý talentovaný reprezentant přišel do sedmého týmu uplynulé sezony anglické Premier League z AC Milán a v novém působišti podepsal čtyřletou smlouvu.

Foto: Sport.cz

Italský útočník Patrick Cutrone je novou posilou fotbalistů Wolverhamptonu.

Článek

Cutrone je odchovancem AC Milán. V uplynulých dvou sezonách byl stabilním členem sestavy a blýskl se především v ročníku 2017/18, kdy v 46 soutěžních zápasech za AC Milán zaznamenal 18 branek.

Cutrone si vloni připsal první start za reprezentační A-tým, nedávno startoval na domácím evropském šampionátu jednadvacítek, kde dal jeden gól. Talentovaný útočník je druhou letní posilou Wolverhamptonu, před ním už Vlci získali španělského obránce Jesúse Valleja.

Wolverhampton by ve 3. předkole Evropské ligy mohl narazit na Jablonec. Ve čtvrteční venkovní odvetě 2. předkola budou Wolves hájit proti severoirským Crusaders náskok 2:0 z domácí utkání. Jablonec naopak bude doma dohánět ztrátu 1:2 z úvodního venkovního duelu na hřišti Pjuniku Jerevan.

Reklama

Související témata: