Hlavní obsah

Slávista Hrdlička v odvetě proti Palermu nenastoupí

PRAHA

Bez zraněného záložníka Tomáše Hrdličky se musejí obejít fotbalisté Slavie Praha ve čtvrteční odvetě třetího kola Poháru UEFA proti Palermu. Trenér Karel Jarolím naopak pro zápas na Sicílii zřejmě bude moci počítat se svým synem Lukášem, který měl svalové potíže.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Slávista Lukáš Jarolím v obranné práci během utkání proti Palermu.

Článek

Hrdlička si zlomil v prvním utkání prostředníček levé ruky a v poločase jej vystřídal Miroslav Holeňák. Nyní zdobí jeho ruku sádra a nemůže hrát. Po dvou týdnech by měl od lékařů dostat lehčí bandáž. Ze stejného zápasu si odnesl Lukáš Jarolím naražený sval a Slavii chyběl v prvním jarním ligovém kole v Jablonci.

V pondělí však již tvůrce hry trénoval. "Ještě dnes absolvuje ultrazvukové vyšetření, ale na devadesát procent to vypadá, že v Palermu by měl hrát," řekl lékař týmu Alexander Kučera.

Slávistický kouč si mohl oddechnout, že u obránce Radka Dosoudila se nepotvrdilo zranění lýtka. Sval je v pořádku a hráč bude moci v pohárové odvetě nastoupit.

Fotbalisté Slavie, kteří na Strahově zvítězili 2:1, odletí na Sicílii ve středu ráno. Od 16:00 je čeká trénink na hlavním stadionu, na němž se bude o den později ve stejném čase hrát.

Reklama

Související témata: