Hlavní obsah

Tři zápasy i za pětistovku. Plzeň v úterý zahájí prodej balíčků na Evropskou ligu

Praha

Fotbalová Plzeň odhalila ceny vstupenkových balíčků na domácí zápasy ve skupině Evropské ligy. Lístky na všechny tři duely v Doosan Aréně (FCSB Bukurešť, Lugano, Hapoel Beer-Sheva) lze pořídit už od 500 korun. Předprodej startuje v úterý 5. září ve 13.00, právo na přednostní nákup mají permanentkáři.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský útočník Marek Bakoš oslavuje gól na 3:1 během utkání s Larnakou.

Článek

„Ceny jednotlivých balíčků jsme nastavili podstatně levněji než v minulých sezonách. Věříme, že budou dostupné pro všechny fanoušky a každý si v široké cenové škále vybere," uvedl mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. Fanoušci si mohou vybrat balíčky v několika cenových kategoriích - od 500 po 1680 korun.

Jako první dostanou možnost koupě držitelé permanentek. Vstupenky pořídí pouze na pokladnách za severní věží stadiónu. Na jednu permanentku lze zakoupit jeden balíček. „Samozřejmě pokud někdo z fanoušků přinese více permanentek od svých známých a bude chtít balíčky i pro ně, bude mu to umožněno. Zde platí pravidlo pěti balíčků na osobu," podotýká Hanzlík.

Ceny pro permanentkáře jsou výhodnější. Svá místa mají rezervována do soboty 9. září do 17:00, od nedělního rána začne volný prodej. Přednostní právo na nákup balíčku mají také majitelé platební karty Viktorie Plzeň, nemají však nárok na slevu. „I zde platí nákup jednoho balíčku na jednu kartu," upřesňuje Hanzlík.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.