Hlavní obsah

Bookmakeři veří nejvíce Spartě a Liberci

Po úvodních zápasech prvního kola Poháru UEFA se změnil pohled bookmakerů na šance českých týmů na postup do základních skupin. Nyní podle nich uspějí pražská Sparta i fotbalisté Slovanu Liberec.

Článek

Před prvními duely věřily sázkové kanceláře jen Spartě, ale po dvoubrankové liberecké výhře nad Crvenou Zvezdou Bělehrad se nyní bookmakeři domnívají, že vedle Letenských projdou dál i Severočeši. Na jejich postup přes srbský tým vypsala internetová sázková kancelář bwin kurz 1,15, zatímco na Crvenou Zvezdu si lze vsadit v poměru 4,75:1.

Po vítězství 2:0 ve skotském Edinburghu podle odborníků téměř jistě postoupí i Sparta. Na její triumf ve čtvrteční domácí odvetě s Hearts si lze vsadit v kurzovém rozmezí od 1,4 u bwin až po 1,7 u Fortuny.

Naopak konečná zřejmě čeká Slavii a Mladou Boleslav. Sešívaní doma prohráli s Tottenhamem 0:1, a proto se jejich kurz na postup do základní skupiny vyšplhal u Tipsportu až na 8:1.

Bookmakeři příliš nevěří ani Mladé Boleslavi: soupeře z Marseille totiž vysoce favorizují s kurzem 1,18, zatímco na Středočechy vypsali kurz 4,3:1. Olympique Marseille přitom ještě nikdy v historii na stadionu českého týmu nevyhrál.

Kurzy na postup českých týmů z 1. kola Poháru UEFA:
Tipsport/bwin
Sparta Praha 1,02/nevypsáno
Slovan Liberec 1,25/1,15
Mladá Boleslav 3,5/4,3
Slavia Praha 8/7,75

Reklama

Související témata: