Hlavní obsah

Čelůstka prodloužil smlouvu v Antalyasporu o další dva roky

Nastupoval ve Slavii, italském Palermu, anglickém Sunderlandu či německém Norimberku. A teď si dá fotbalový reprezentant Ondřej Čelůstka prodlouženou v Turecku, kde bude pokračovat v Antalyasporu. V tureckém celku prodloužil smlouvu o další dva roky. Původní kontrakt mu nyní končil a mohl být volným hráčem.

Foto: FAČR/Štěpán Černý

Ondřej Čelůstka během utkání s Islandem v Kataru.

Článek

"Z podpisu smlouvy mám velkou radost. Věřím, že budou úspěšné nejenom pro mne, ale hlavně pro klub. Je to moje čtvrtá sezóna v klubu a celkem šestá v Turecku, těším se na to," řekl Čelůstka na svém webu. "Měl jsem i jiné nabídky, ale nebyl důvod odcházet z klubu, kde jsem spokojený," dodal.

Devětadvacetiletý obránce přišel do Antalyasporu v roce 2015 z Norimberku a podepsal tehdy tříletou smlouvu. V první sezóně odehrál 30 duelů, v následující 34 zápasů a v uplynulé opět 30 utkání, když chyběl jen z důvodu zranění či karetního trestu. Patří tak k oporám klubu.

Odchovanec Zlína předtím působil ve Slavii, Palermu, Trabzonsporu, Sunderlandu a Norimberku. Na kontě má také čtyři starty za národní tým a jeden gól.

Reklama

Související témata: