Hlavní obsah

Rozhodčí vyloučil Rémyho. Po pár minutách si ho zavolal zpět, aby ho vyloučil znovu

Varšava/Praha

Video má do fotbalu přinést hlavně více správných rozhodnutí sudích, ovšem jeho použití v této hře s sebou občas nese i poněkud kuriózní situace. Jedna taková se odehrála během víkendového utkání v polské Ekstraklase mezi Legií Varšava a SC Cracovia.

Foto: Legia.com

Fotbalista William Rémy.

Článek

SC Cracovia vedla už 2:0 díky Javimu Hernandézovi (jménem jde jen o shodu s Javierem Hernandézem zvaným Chicharito), když střelce obou branek poměrně ostře fauloval obránce William Rémy. Ten za svůj zákrok viděl žlutou kartu, a vzhledem k tomu, že šlo o jeho druhé žluté varování, poroučel se do sprch.

Na stadionu ale bylo přítomno video, kterého se rozhodčí rozhodl využít. Následně se stalo něco dosud nevídaného. Sudí si po zhlédnutí záznamu nešťastníka zavolal zpátky a znovu mu ukázal žlutou kartu s gestem, že neplatí. Šťastný Francouz se rozběhl ke středu hřiště, ovšem rozhodčí ho zastavil, ukázal mu kartu červenou a opět ho vykázal ze hřiště. Rémy se chvíli jen bezradně rozhlížel, ale pak s úsměvem znovu nabral směr šatna.

Další gól už nepadl, a tak se SC Cracovia radovala vítězství 2:0. Do zápasu v dresu Legie zasáhl i český fotbalista Adam Hloušek.

Reklama