Hlavní obsah

Odporná scénka! Sudí zezadu knokautoval brankáře, ten skončil s otřesem mozku

Hodně za hranu únosnosti zašly události v utkání holandské regionální soutěže mezi celky UNO a Geel-Wit. Na hřišti se strhla mela, ke které zničehonic přiběhl lajnový rozhodčí. Na tom by asi nebylo nic špatného, jenže pomezní sudí, který je zároveň hráčem Geel-Wit, poté zničehonic zezadu pěstí do hlavy udeřil gólmana UNO. Ten se okamžitě zhroutil k zemi.

Foto: Repro: Youtube NH Nieuws

Scénka z regionální nizozemské soutěže je opravdu něčím, co na fotbal nepatří.

Článek

Už samotná mela předcházející zákeřnému útoku zezadu byla celkem ostrá, hráči se postrkávali poměrně tvrdě. Pomezní rozhodčí Wit ale svým knokautem celý incident posunul na úplně jinou, odpornou úroveň. Pokud jste slabší povahy, možná se raději ani na video nedívejte.

Na místo byla přivolána sanitka a policie, brankář UNO byl převezen do nemocnice. Utrpěl nakonec „pouze" lehký otřes mozku. Třiačtyřicetiletý člen týmu Geel-Wit byl naproti tomu převezen do policejní cely. Za jeho chování už se klub soupeři omluvil.

„Lidé, kteří se chovají tímto způsobem, nepatří do klubu," uvedl člen představenstva Lennert Böhmer pro NH Nieuws. Geel-Wit se omluvil soupeřícímu celku prostřednictvím e-mailu, hodlá však ještě kontaktovat samotného brankáře.

Reklama