Hlavní obsah

Galatasaray představil novou posilu. Fanoušci rozpoutali šílenství v ochozech!

Istanbul/Praha

Novým posilám bylo pořádné horko! Tisíce fanoušků Galarasaraye připravili Radamelu Falcaovi a dalším pořádně vášnivé přivítání na istanbulském stadionu Türk Telekom Arena. Kolumbijský fotbalový útočník přestoupil z Monaka a v novém působišti podepsal tříletou smlouvu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Galatasaray představil novou posilu Falcaa.Video: sntv

 
Článek

Třiatřicetiletý hvězdný forward byl představen spolu s dalšími novými posilami přímo na istanbulském stadionu. Událost si nenechalo uniknout odhadem až 40 000 tureckých fanoušků, kteří vytvořili nově příchozím hráčům patřičně horkou atmosféru.

Adem Buyuk, Sener Ozbayrakli, Okan Kocuk, Jean Michael Seri, Christian Luyindama, Emre Mor, Taylan Antalya and Mario Lemina a v neposlední řadě Falcao. Ti všichni budou Galatasarayi k dispozici v honbě za titulem a za úspěchem v Lize mistrů, ve které se úřadující mistr Turecka střetne ve skupině A s PSG, Clubem Bruggy a Realem Madrid.

Galatasaray získal třiatřicetiletého hráče zadarmo. Monako přitom před šesti lety zaplatilo za Falcaa 60 milionů eur (asi 1,5 miliardy korun). Falcao získal s Monakem francouzský titul v sezoně 2016/17. Celkem za Monako nastřílel 83 gólů v 139 zápasech. Po letním příchodu Francouze Wissama Ben Yeddera však pro něj v kádru nezbylo místo.

Reklama

Související témata: