Hlavní obsah

Video malého fanouška s cigaretou obletělo svět. Později se ukázalo, že je mu 36

Bursa/Praha

Na sociální síti Twitter se v minulých dnech objevilo video z víkendového přátelského zápasu mezi Bursasporem a Fenerbahce Istanbul. Na záznamu jsou zachyceni dva chlapci v dresech domácího týmu, kteří vypadají na věk kolem deseti let. Jeden z nich si vychutnává cigaretu. Záběry vyvolaly bouřlivou diskuzi. Později se ukázalo, že jde o šestatřicetiletého muže se svým synem.

Foto: Sport.cz

Šestatřicetiletý fanoušek tureckého Bursasporu si vychutnává cigaretu během zápasu proti Fenerbahce Istanbul.

Článek

Bursaspor si v neděli poradil s hostujícím Fenerbahce 2:1. Ještě před utkáním kamery zabíraly domácí fanoušky během předzápasové rozcvičky. Diváci u televizí se asi nestačili divit, když spatřili malého chlapce, který si před zahájením duelu „procvičoval" plíce cigaretou.

Video vyvolalo diskuzi na sociální síti Twitter. A právě velký mediální zájem nakonec vedl k překvapivému rozuzlení celé kauzy. Kouřící „klučina" je ve skutečnosti 36letý muž, kterého příznivci Busasporu znají pod jménem Cocuk, a chlapec sedící nalevo od něj je jeho syn.

Celé nedorozumění je teď na internetu doprovázeno mnoha vtipnými narážkami. Jeden z diskutujících je například přesvědčen o tom, že muž musel v minulosti spadnout do nějaké studny věčného mládí.

Někteří zase hovoří o tom, že Cocuk musí kvůli svému vzhledu zřejmě všude nosit občanský průkaz, ale na druhou stranu není ani vyloučeno, že domácí zápasy navštěvuje bezproblémově na dětskou vstupenku, a ušetří tak nemalou částku peněz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

“Sigara içen çocuk” diye paylaşsigim arkadaşın 36 yaşında olduğu ortaya çıkdi #fenerbahce #YüreğiniKoyOrtaya

Příspěvek sdílený Yüreğini Koy Ortaya (@yureginikoyortaya),Zář 8, 2019 v 11:59 PDT

Reklama

Související témata: