Hlavní obsah

Neymara čeká peklo. Fanoušci PSG se chystají na hvězdného Kanárka

Divočina nekončí! A může za to Brazilec Neymar. Poté, co se celé léto marně snažil vytrucovat si odchod z PSG do Barcelony, je sice připravený nastoupit v barvách úřadujících francouzských mistrů. Klidu si ale moc neužije. Tvrdé jádro fanoušků je připraveno dát pořádně najevo hněv směrem k hvězdnému Kanárkovi. Na co se má Neymar připravit?

Foto: Charles Platiau, Reuters

Naděje brazilského fotbalisty Neymara na přestup do Barcelony je zase menší. Pařížský klub odmítl poslední nabídku z Camp Nou.

Článek

V posledních měsících svítilo Neymarovo jméno každý týden v médiích. Brazilec dělal všechno možné, jen aby se vrátil z Francie do Barcelony, případně do Realu Madrid. Hlavním cílem bylo zmizet z Paříže. Přijel proto pozdě na přípravu, trucoval, navíc jej trápilo zranění, takže si za PSG nezahrál. Teď už se ovšem první start blíží a fotbalista se má na co těšit.

Tvrdé jádro fanoušků PSG se nechalo slyšet, že si to hodlá s Brazilcem vyřídit. Chystají se urážlivé transparenty a také bojkot zápasů. Podle serveru RMS Sport hodlají fanoušci protestovat proti Neymarovi během ligové bitvy se Štrasburkem, stejně jako v utkání Ligy mistrů s Realem Madrid. Tam bude pikantní i fakt, že Bílý balet se měl snažit probléovou hvězdu angažovat.

Vedení PSG chce konfliktu zabránit, mělo schůzku s šéfy Ultras. Výsledek není známý, pokud však k dohodě nedošlo, čeká Neymara pořádné peklo. Brazilec je konečně po vleklých zdravotních potížích fit a pomohl Brazílii v přípravě k remíze s Kolumbií 2:2. První gól připravil a druhý sám vstřelil.

PSG je zatím po čtyřech kolech v čele francouzské Ligue 1, když má na kontě devět bodů, stejně jako další tři celky.

Reklama

Související témata: